FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Ringvaartstaete

De Baron

Een drietal uitermate exclusieve villa’s met Frank LIoyd Wright signatuur. Prominent aanwezig aan de westzijde van het park en allen met een eigen eiland. Design in optima forma! En volop ruimte voor de realisatie van uw persoonlijke woonwensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een royale ontvangsthal en vervolgens een living van ca. 120 tot 180 m2? Een aparte eet- of tv-kamer, inpandige garage, extra grote woonkeuken van 52 tot 74 m2, een slaap- en badkamer op de begane grond, het kan allemaal. De eerste verdieping omvat vier zeer ruime slaapkamers en twee aparte badkamers. De zolderverdieping biedt een zee aan bergruimte; eventueel is een andere invulling denkbaar. De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en standaard voorzien van een domotica systeem.

De Landheer

Een tweetal prachtige, rietgedekte  villa’s met landelijke uitstraling. Gesitueerd aan de westzijde van het park en met elk met een eigen eiland.  Beneden een representatieve ontvangsthal die leidt naar de living van maar liefst ca. 180 m2. Onderverdeeld in een riante zitkamer met erker, een  enorme woonkeuken van ca. 73m2 en een aparte eet- of tv kamer. Optioneel is zelfs een slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk. Via de royale bordestrap bereiken we de ruime overloop op de 1e etage. Hier vinden we vier ruime slaapkamers waarvan één master- bedroom met eigen badkamer en volop ruimte voor een walk-in-closet. Voor de andere slaapkamers is er een separate badkamer aanwezig. De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en standaard voorzien van een domotica systeem.

De Hertogh en De Markies

Deze woning kenmerkt zich door de vele mogelijkheden. De living is in de basis 125m2 maar kan uitgebreid worden naar maar liefst 180m2! Er is een zeer riante zitkamer met luxe erker die prachtig uitzicht geeft op de tuin. Uiteraard mag een ruime keuken niet ontbreken en beslaat een oppervlak van ca. 37m2. De eerste verdieping is met behulp van een luxe bordestrap bereikbaar. Deze heeft evenals de benedenverdieping een chique uitstraling. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime overloop aanwezig. De vliering is bereikbaar door middel van een vlizotrap en geeft de nodige opbergmogelijkheden. Een zeer bijzondere optie is om te kiezen voor een gehele extra tussenverdieping! Hierdoor breiden de mogelijkheden zich nog verder uit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op deze verdieping een derde badkamer en twee extra slaapkamers te creëren.

De Notaris

De Notaris beschikt over een living van ca. 70m2 uitbreidbaar tot maar liefst ca. 125m2! Of u daarbij voor een open of gesloten woonkeuken kiest, is helemaal aan u. De eerste verdieping heeft standaard vier slaapkamers en een badkamer; u kunt echter kiezen voor drie slaapkamers, waarbij de master-bedroom dan extra royaal wordt en een eigen badkamer en walk-in-closet krijgt. De tweede verdieping omvat een grote open zolderruimte van ca. 50 m2 met volop mogelijkheden voor de creatie van nòg twee kamers en een extra badkamer. De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en standaard voorzien van een domotica systeem.

Download hier de gehele brochure

off