FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Lintenparck

100 % verkocht

Lintenparck wordt gekenmerkt door luxe, ruimte, veiligheid en groen. Het is gelegen tussen  ’s Gravenweg en Ringvaart ter hoogte van huisnummer 614. Lintenparck is te bereiken via een luxe toegangsbrug. De gemetselde kolommen en de sierlijke hekwerken stralen de luxe van Lintenparck al direct bij aankomst uit. Het project is verdeeld in 10 royale percelen die aan de achterzijde grenzen aan het water en aan de voorzijde aan de toegangsweg. Deze gezamenlijke toegangsweg zal eigendom blijven van de bewoners, wat inhoudt dat alle toekomstige bewoners naar eigen wensen de kwaliteit en het onderhoud kunnen waarborgen. Tevens bestaat er altijd nog de mogelijkheid om gezamenlijk met  bewoners tussen de gemetselde kolommen een elektrisch sierhekwerk te plaatsen om de persoonlijke veiligheid en sociale controle  te verhogen.

In het ontwerp is rekening gehouden met de bijzondere omgeving van de ‘s Gravenweg, die zich kenmerkt door een combinatie van het stedelijke Rotterdam en het landelijke, groene Kralingen.
Om deze kenmerken herkenbaar terug te laten komen in het  project is er gekozen voor vier typen woningen. Woningtype één is een nostalgische en stadse notariswoning met een knipoog naar de jaren dertig. Voor het landelijke karakter is gekozen voor een traditioneel landhuis met een rietgedekte kap en veel oorspronkelijke details.


De Landheer
De Landheer is een indrukwekkend landhuis met authentieke details zoals een rietgedekte kap, traditionele dakkapellen, hardhouten kozijnen met roedenverdeling en speels gemetselde rollagen.
De royale living beslaat maar liefst ca. 140 m2 bestaande uit een zeer riante zitkamer met luxe erker die prachtig uitzicht geeft op de tuin en terras. Een ruim opgezette woonkeuken en een aparte eet-, TV-, speel- of werkkamer. Ook entree, hal en toilet zijn royaal van opzet . De verdieping is met behulp van een bordestrap te bereiken. Deze heeft evenals de benedenverdieping een luxe uitstraling. Er zijn vier royale slaapkamers, twee badkamers en een ruime overloop. De vliering is bereikbaar door middel van een vlizotrap en geeft de nodige opbergmogelijkheden. Meer info…


De Baron
De Baron heeft dezelfde authentieke details als De Landheer. Rietgedekte kap, hardhouten kozijnen en speels gemetselde rollagen. Groot verschil is de extra verdieping waardoor “De Baron” 3 verdiepingen en een vliering telt, een gigantisch landhuis. Zonder twijfel een topobject op de ’s Gravenweg.
De royale living beslaat ca. 140 m2 bestaande uit een zeer riante zitkamer met luxe erker die prachtig uitzicht geeft op de tuin en terras. Een ruim opgezette woonkeuken en een aparte eet-, TV-, speel- of werkkamer. Ook entree, hal en toilet zijn royaal van opzet . De verdieping is met behulp van een bordestrap te bereiken. Deze extra verdieping is enorm. Er zijn vier slaap-kamers waarvan één master-bedroom van 60 m2, met eigen badkamer en volop ruimte voor een walk-in-closet. Voor de kinderkamers is een separate badkamer.
De indeling van de tweede verdieping – een echte balzaal – ligt nog voor een groot gedeelte open en kan naar wens worden verzorgd. Hier kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk twee grote slaapkamers en een derde badkamer gecreëerd worden. Meer info…


De Notaris
Een statig, in de breedte gesitueerd, wit gestuct herenhuis, voorzien van hardhouten kozijnen, keramische dakpannen en hardstenen raamdorpels. Dit zijn de kenmerkende materialen die dit herenhuis sieren.

De Notaris beschikt in de basis over een living van 70m2 en is naar wens uit te breiden naar ca. 110 m2. De indeling is aan uw wensen aan te passen. Entree, hal en toilet zijn ruim en royaal opgezet. Ruimte voor een garderobekast is aanwezig. De separate bijkeuken is eventueel te  wijzigen tot garderoberuimte. Via een zeer royale trap ( ca. 1,2mtr breed)  is de eerste verdieping bereikbaar. Er zijn vier mooie ruime slaapkamers,  een badkamer, apart toilet en ruime overloop. Door het desgewenst laten  vervallen van een slaapkamer, bestaat de mogelijkheid om in de hoofdslaapkamer  een extra badkamer en aparte kleedruimte te creëren.
De tweede verdieping is een zeer royale open zolderruimte van ca.50m2.  De indeling ligt nog grotendeels vrij, maar heeft de mogelijkheid tot het  realiseren van twee extra slaapkamers en badkamer. Meer info…

Type C1
De Hertogh
Een statig, in de lengte gesitueerd, wit gestuct herenhuis, voorzien van hardhouten kozijnen, keramische dakpannen en hardstenen raamdorpels.Dit zijn de kenmerkende materialen die dit herenhuis sieren.

De Hertogh beschikt in de basis over een living van 70m2 en is naar  wens uit te breiden naar ca. 95 m2. De indeling is aan uw wensen aan te  passen. Entree, hal en toilet zijn ruim en royaal opgezet. Ruimte voor een garderobekast is aanwezig. De separate bijkeuken is eventueel te wijzigen  tot garderoberuimte. Via een zeer royale trap (ca. 1,2mtr breed) is  de eerste verdieping bereikbaar. Deze heeft evenals de benedenverdieping  een luxe en royale uitstraling. Er zijn vier mooie ruime slaapkamers,  een badkamer, apart toilet en ruime overloop. Door het desgewenst laten  vervallen van een slaapkamer bestaat de mogelijkheid om in de hoofdslaapkamer  een extra badkamer en aparte kleedruimte te creëren.
De tweede verdieping is een zeer royale open zolderruimte van ca.50m2. De indeling ligt nog grotendeels vrij, maar heeft de mogelijkheid tot het  realiseren van twee extra slaapkamers en badkamer. Meer info…

Download brochure